1461 Trabzon'da yeni teknik direktör Coşkundere'den ilk sözler! "Potansiyelli bir şehir..."

1461 Trabzon'da Ercümend Coşkundere dönemi resmen başladı. Deneyimli teknik adamdan ilk açıklama geldi.

1461 Trabzon'da yeni teknik direktör Coşkundere'den ilk sözler! "Potansiyelli bir şehir..."

1461 Trabzon, Ulaş Ulusan'dan boşalan teknik adamlık görevine son olarak Düzcespor'da görev alan Ercümend Coşkundere'yi getirdi.

1461 Trabzon'un yeni teknik adamı Ercümend Coşkundere yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"POTANSİYELLİ BİR ŞEHİR VE YÖNETİM KURULU VAR"

"Yakından tanıdığımız bir camia. Ben de Karadenizliyim. 2 sezon önce de rakip olmuştuk. Önemli bir camia. Başkanımız ve yönetim kurulu, futbola bakış açıları ve yaptıkları işler çok doğru. İnşallah her sezon hedeflenen şampiyonluğa hep beraber ulaşırız diye düşünüyorum. Şuandaki puan durumu ve sıralamayı önemsemiyorum. Çok uzun bir maraton var. Çok su kaldırır, götürür. Bunu yapacak iyi potansiyelli bir oyuncu kadrosu, potansiyelli şehir ve potansiyelli yönetim kurulu kadrosu var. İnşallah biz de kendi katkılarımızla hedeflediğimiz yere ulaşırız."

"ÇOK ÇALIŞACAĞIZ"

Kaliteli bir kadro var ama bu puan cetvelindeki yeri yansıtmıyor. Ulaş hocamız ayrıldı. Bize çalışmak nasip oldu. Ulaş hocaya da teşekkür ederiz. Takıma verdiği emeklerinden dolayı. Çalışacağız. Çok emek sarf etmemiz gerekiyor. Koşan dinamik baskılı oynayan. Hedefe inanan. Doğru oynayan bir takım olması için elimizden geleni yapacağız."

coskundere-1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor