1461 Trabzon'da teknik Direktör kim olacak?

1461 Trabzon'da Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu ile yolların ayrılması sonrasında yeni teknik direktörün kim olacağı konusunda bir çok isim gündeme geldi. 1461 Trabzon'un yapılan Olağan Genel Kurulu'ndan Haber61 mikrofonlarına açıklamalarda bulunan Başka

1461 Trabzon'da teknik Direktör kim olacak?

1461 Trabzon'da Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu ile yolların ayrılması sonrasında yeni teknik direktörün kim olacağı konusunda bir çok isim gündeme geldi.

1461 Trabzon'un yapılan Olağan Genel Kurulu'ndan Haber61 mikrofonlarına açıklamalarda bulunan Başkan adayı Bekir Aktürk Teknik Direktör konusunda “Teknik direktör konusunda yapılan bazı çalışmalar vardı. Bizde yönetim kurulumuz ile birlikte görüşme yapacağız. Kararlarımızı hep beraber vereceğiz. Eskiler başka biz başka renkte değil. Ama 1461 Trabzon’dur, Trabzondur, Trabzonspor’dur. Birlikte sorunları çözeceğiz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor