1461 Trabzon'da tek hedef galibiyet

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta, hafta sonu Körfez İskenderunspor ile karşılaşacak 1461 Trabzon, taraftarları önünde galip gelmeyi hedefliyor.Kulüp Başkanı Şaban Bülbül, futbolcuların her maçta sergilediği performanstan memnun olduklarını anlatarak, "Takım

1461 Trabzon'da tek hedef galibiyet

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta, hafta sonu Körfez İskenderunspor ile karşılaşacak 1461 Trabzon, taraftarları önünde galip gelmeyi hedefliyor.

Kulüp Başkanı Şaban Bülbül, futbolcuların her maçta sergilediği performanstan memnun olduklarını anlatarak, "Takımımız iyi yolda, iyi futbol oynuyoruz. Teknik ekibimiz ve oyuncularımız ellerinden gelen en iyi şekilde antrenmanlarını ve maçlarını yapıyor. Kaliteli oyunculara sahibiz" dedi.

İstedikleri oyunu sahaya yansıtmalarına rağmen kötü goller yiyerek puan kaybettiklerine dikkati çeken Bülbül, "Bu nedenle Körfez İskenderunspor maçından galibiyet bekliyoruz. Art arda başarı yakalayacak gücümüz var" diye konuştu.

Bülbül, zorlu karşılaşmada tribün desteğini beklediklerin ifade ederek, cumartesi oynanacak bu karşılaşmanın ligde ilk 5 hedefi için büyük önem taşıdığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor