1461 Trabzon'da parola galibiyet

PTT 1. Lig'de 24 Şubat Pazartesi günü deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak 1461 Trabzon'un antrenörü Ayhan Alemdaroğlu, Balıkesirspor maçında kaybettikleri puanları, Samsunspor karşısında telafi etmeye çalışacaklarını söyledi.Alemdaroğlu, Samsunspor il

1461 Trabzon'da parola galibiyet

PTT 1. Lig'de 24 Şubat Pazartesi günü deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak 1461 Trabzon'un antrenörü Ayhan Alemdaroğlu, Balıkesirspor maçında kaybettikleri puanları, Samsunspor karşısında telafi etmeye çalışacaklarını söyledi.

Alemdaroğlu, Samsunspor ile zorlu bir maç yapacaklarını belirterek, "Takımıma güveniyorum. Kimse sahaya mağlubiyet için çıkmaz. Genç bir ekibiz. Galip gelmek istiyoruz. Bize yakışan futbolu oynamaya çalışacağız. Maçın son düdüğüne kadar oyunda kalmalıyız. Sahada galibiyet için ne gerekiyorsa yapacağız. Puan kaybı yaşamak istemiyoruz" dedi.

Karşılaşmada ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Alemdaroğlu, "Zorlanacağımız dakikalar olacaktır ama daha çok zorlayan taraf olmaya çalışacağız. Rakibimize pozisyon fırsatı vermeden daha çok pozisyon bulan taraf olmak için mücadele edeceğiz. Rakibimizin etkili forvet oyuncuları var. Onları topla buluşturmadan, forvetlerine alan vermeden oyuna yön vermeye çalışacağız. Rakibimizin direncini kırabilmek için tüm gücümüzü kullanacağız. Mücadele tek yönlü olmayacaktır ama düşündüğümüzü sahaya yansıtabilirsek kazanan taraf oluruz. Futbolcularımın sahada en iyisini yapacaklarına inanıyorum" diye konuştu.

Alemdaroğlu, Balıkesirspor maçında kaybettikleri puanları Samsunspor karşısında telafi etmeye çalışacaklarını kaydederek, "İç sahada kaybettiğimiz bir haftanın ardından deplasmanda kazanmak bize iyi gelecektir. Rakibimiz Samsunspor da saha ve seyirci avantajını kullanmak isteyecektir. Karşılaşmanın dostça geçmesini istiyoruz" dedi.

1461 Trabzon'da sakatlığı bulunan Torric Jebrin ve Mustafa Tiryaki ile cezalı Aytaç Ak'ın Samsunspor karşısında forma giyemeyeceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor