1461 Trabzon'da mağlubiyet üzüntüsü

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Ofspor'a 2-0 yenilen 1461 Trabzon'da, kulüp asbaşkanı Nihat Demir, hedefleri doğrultusunda düşünmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.Demir, her iki takımın da mücadeleye kontrollü başladığını belirterek, "İlk yarı bo

1461 Trabzon'da mağlubiyet üzüntüsü

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Ofspor'a 2-0 yenilen 1461 Trabzon'da, kulüp asbaşkanı Nihat Demir, hedefleri doğrultusunda düşünmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

Demir, her iki takımın da mücadeleye kontrollü başladığını belirterek, "İlk yarı boyunca da böyle devam etti ama daha etkili olan taraf bizdik. Bir topumuz direkten döndü, altı pas içinde yararlanamadığımız pozisyonlarımız oldu" dedi.

İkinci yarıda Ofspor'un daha iyi oynamaya başladığını dile getiren Demir, "Her ne kadar maçın genelinde biz daha iyi oynasak da ikinci yarı sahaya ağırlığını koyan taraf Ofspor'du. Bu yarıda kalemizde karambolden yediğimiz gol, sonun başlangıcı oldu. Daha sonra toparlayamadık ve sahadan mağlup ayrıldık" diye konuştu.

Demir, hedefleri doğrultusunda düşünmedikleri bir mağlubiyet aldıkları için üzgün olduklarını ifade ederek, bu maçı unutarak hafta sonu sahalarında TKİ Tavşanlı Linyitspor ile yapacakları karşılaşmayı düşünmeye başladıklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor