1461 Trabzon’da ilk 8 hafta değerlendirmesi! “Kendi sahamızda şanssızlık yaşadık”

1461 Trabzon Futbol Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Turhal, takımın ilk 8 haftalık dönemini değerlendirdi.

1461 Trabzon’da ilk 8 hafta değerlendirmesi! “Kendi sahamızda şanssızlık yaşadık”

Turhal, Ankara Demirspor ve Kocaelispor maçı öncesi de açıklamalarda bulundu.

Takımın ilk 8 haftalık dönemde iyi bir ivme yakaladığını, son haftalardaki performansından da memnun olduğunu ifade eden Turhal, “Fakat iç saha maçlarımızda gol bölgesinde şanssızlık yaşadık. Topu bir türlü filelerle buluşturamadık” dedi.

1461 Trabzon’da ilk 8 hafta değerlendirmesi! “Kendi sahamızda şanssızlık yaşadık”

Özellikle iç sahada oynadıkları Karacabey ve Kastamonuspor maçlarında sayısız net pozisyona girdiklerini ifade eden Turhal, “Daha maçın 10-15 dakikasında 3-0 öne geçebileceğimiz maçlardan 1’er puanla ayrıldık. Ama takımımız yavaş yavaş oturmaya başladı. Genç bir ekibiz. İlerleyen haftalarda daha iyi olacaktır. Bu hafta Ankara Demirspor deplasmanından da 3 puan hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu sezon Ortahisar Yavuz Selim Stadı’ndaki çim ve tribün çalışmaları nedeni ile ilk 4 haftaki maçlarını Yomra İlçe Stadı’nda oynadıklarını da kaydeden Turhal şu ifadeleri kullandı; 

“Bu 4 karşılaşmadan 3 beraberlik, 1 mağlubiyet aldık. 15 Ekim’de oynayacağımız Kocaelispor maçıyla birlikte Ortahisar Yavuz Selim Stadı’na geçeceğiz. İnşallah orada oynayacağımız karşılaşmada bu sezon ilk iç saha galibiyetimizi elde edeceğiz”
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler