1461 Trabzon'da eksiklere rağmen hedef galibiyet!

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta hafta sonu sahasında Aydınspor 1923'ü konuk edecek 1461 Trabzon, eksik oyuncularına rağmen karşılaşmadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.Kulüp menajeri Mustafa Özbalıkçı, iç saha maçlarında daha başarılı bir grafik sergiledikl

1461 Trabzon'da eksiklere rağmen hedef galibiyet!

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta hafta sonu sahasında Aydınspor 1923'ü konuk edecek 1461 Trabzon, eksik oyuncularına rağmen karşılaşmadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

Kulüp menajeri Mustafa Özbalıkçı, iç saha maçlarında daha başarılı bir grafik sergilediklerini, Aydınspor 1923 karşısında da sahadan galibiyetle ayrılmak istediklerini belirtti.

Kendileri için çok önemli olan bir müsabakaya çıkacaklarını ifade eden Özbalıkçı, "Karşılaşmaya iyi hazırlanıyoruz. Cumartesi günü kampa gireceğiz. Maç öncesi önemli eksikliklerimiz var ama yerlerini oynayacak oyunculara güveniyor ve inanıyoruz" dedi.

Özbalıkçı, iyi bir maç çıkarıp sonuca gidecek bir futbolu ortaya koymayı amaçladıklarını kaydederek, "Rakibimiz de Trabzon’a aynı duygular ile gelip, puan ya da puanlar almak isteyecek fakat biz bu fırsatı kendilerine tanımak istemiyoruz. Bu maçtan galibiyetle ayrılarak,  gelecek hafta Ziraat Türkiye Kupasında karşılaşacak olduğumuz Sivas 4 Eylül Belediye maçına moralli çıkmak istiyoruz” diye konuştu.

1461 Trabzon’da, cezalı Aytaç Ak ve Oktay Demircan ile sakatlıkları bulunan Hasan Ahmet Sarı ve Yaser Hacımustafaoğlu, takımdaki yerlerini alamayacak.

Bir süredir sakat olan ve takımla çalışmalara yeni başlayan Ufuk Bayraktar ve Rahman Oğuz Kobya’nın durumunun ise maç saati belli olacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler