1461 Trabzon'da büyük sevinç

1461 Trabzon Futbol Şube Sorumlusu Yavuz Şanver: Play-Off'da bu şehrin istediği şampiyonluğu, elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıtarak getirmeye çalışacağız.1461 Trabzon'da Futbol Şube Sorumlusu Yavuz Şanver, Tavşanlı Linyitspor karşısında alınan ga

1461 Trabzon'da büyük sevinç

1461 Trabzon Futbol Şube Sorumlusu Yavuz Şanver: Play-Off'da bu şehrin istediği şampiyonluğu, elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıtarak getirmeye çalışacağız.

1461 Trabzon'da Futbol Şube Sorumlusu Yavuz Şanver, Tavşanlı Linyitspor karşısında alınan galibiyetle ligin bitimine bir hafta kala Play-Off'a kalmayı garantilemenin büyük sevincini yaşadıklarını söyledi. 

Şanver, "Rakibimiz karşısında ilk 45 dakikada çok net pozisyonlarımız vardı. Ancak bunları değerlendiremedik. İkinci yarıda attığımız golle üç puanı alarak ilk hedefimize ulaştık" dedi.

Sezon başından bu yana her maça kazanmak için çıktıklarını belirten Bordo-Mavi-Beyazlı ekibimizin Futbol Şube Sorumlusu Şanver,  "Kalan son maçımızı kazanarak ligi galibiyetle 61 puanda bitirmek istiyoruz. Play-Off'da ise bu şehrin istediği şampiyonluğu, elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıtarak getirmeye çalışacağız. Yönetim olarak Teknik ekibimize ve futbolcularımıza güveniyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler