1461 Trabzon'da, Boluspor maçı hazırlıkları

PTT 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon, deplasmanda Boluspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu yönetiminde, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından pas ve taktik

1461 Trabzon'da, Boluspor maçı hazırlıkları

PTT 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon, deplasmanda Boluspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu yönetiminde, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından pas ve taktik çalıştı.

Zıvalıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, sahada takım olarak güçlü durduklarını dile getirerek, "Ne yaptığını bilen bir ekibimiz var. Üstüne kata kata hedefimize doğru ilerleyeceğiz" dedi.

Zıvalıoğlu, zaman zaman şansız olarak puanlar kaybettiklerini belirterek, "İç saha avantajımızı kullanamıyoruz. Oysa evimizde oynadığımız her maça kazanmak için çıkıyoruz. İnşallah bundan sonraki maçlarımızda seyircimizin sayısı daha çok artar. Oyuncularımızı ne kadar çok desteklersek, öz güven olarak üste doğru daha emin adımlarla ilerleyeceklerini düşünüyorum" diye konuştu.

Boluspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarını sürdürdüklerine kaydeden Zıvalıoğlu, "Boluspor karşılaşması milli maç öncesi moral bulma anlamında önemli bir karşılaşma olacak. İnşallah sahadan istediğimiz sonuçla ayrılarak milli maç arasına moralli gireceğiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler