1461 Trabzon'a Trabzonspor'dan savunma takviyesi

1461 Trabzon, Rüzgar Eser Bostan ile sözleşme imzaladı.

1461 Trabzon'a Trabzonspor'dan savunma takviyesi

1461 Trabzon, Trabzonspor’dan kadrosuna kattığı Rüzgar Eser Bostan ile sözleşme imzaladı.

1461 Trabzon FK, Trabzonspor’un U-19 takımında forma giyen sol bek oyuncusu Rüzgar Eser Bostan’ı kadrosuna kattı.

Hekimoğlu Döküm Spor Tesisleri'nde Başkan Yardımcısı Hasan Aydın’ın katılımı ile yapılan imza töreninde 19 yaşındaki genç oyuncu, kendisini 3 yıllığına 1461 Trabzon'a bağlayan sözleşmeye imza attı.

Başkan Yardımcısı Hasan Aydın kaliteli bir kadro kurduklarını belirterek, “Şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuruyoruz. Tecrübeli oyuncular transfer ettik. Bunun yanında gelecek vadeden ve yetenekli genç oyuncuları da bünyemize katıyoruz. Rüzgar da yetenekli bir oyuncu olduğu için kendisini bonservisi ile takımımıza dahil ettik” dedi.

1461-trabzona-trabzonspordan-takviye-1.jpg

Yeni transfer Rüzgar Eser Bostan ise, “1461 Trabzon FK’ya kendimi göstermeye geldim. Burada çok başarılı olup daha üst liglerde oynamak istiyorum. Hedeflerim doğrultusunda çalışıyorum. Takımımızda çok tecrübeli abilerim var. Onlardan öğreneceğim çok şey var. İnşallah güzel bir sezon geçireceğim ve bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim” ifadelerini kullandı.

İmza töreni sonrası Başkanvekili Suat Hekimoğlu, Başkan Yardımcısı Hüseyin Canım, Başkan Yardımcısı Hasan Aydın, Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Köroğlu ve Sportif Direktör Onur Çebi, sözleşme imzalayan futbolcu Rüzgar Eser Bostan’a başarı dileklerinde bulundu.

Kaynak:Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler