1461 Trabzon yıkıldı!

PTT 1. Lig’in 4. Haftasında 1461 Trabzon ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Hüseyin Avni Aker stadının bakımda olması nedeniyle Ordu 19 Eylül stadında oynanan karşılaşmayı orta hakemliğini Kutluhan Bilgiç yaparken Bilgiç’in yardımcılıklarını Serkan

1461 Trabzon yıkıldı!

PTT 1. Lig’in 4. Haftasında 1461 Trabzon ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi.

Hüseyin Avni Aker stadının bakımda olması nedeniyle Ordu 19 Eylül stadında oynanan karşılaşmayı orta hakemliğini Kutluhan Bilgiç yaparken Bilgiç’in yardımcılıklarını Serkan Akarca ve Hüsnü Emre Çelimli yaptı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

Karşılaşmanın 15. Dakikasında Adana Demirspor Mickael Pote ile 1-0 öne geçti. Sonrasında Aytaç’ın ceza sahası içinde eline çarpan top sonrası Kutluhan Bilgiç penaltı noktasını gösterdi. Mickale Pote topun başına geçti ve 34. Dakikada takımının ve kendisinin 2. Golünü kaydetti. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona erdi.

İkinci yarının 61. Dakikasında 1461 Trabzon’da Batuhan Artaslan durumu 2-1 yapan golü kaydetti. Daha sonra karşılaşmanın 88. dakikasında Mickael Pote yine sahneye çıktı ve durumu 3-1 yaptı. Müsabakanın uzatma dakikalarında ise Hüseyin Kala skoru belirleyen golü kaydetti ve maç 4-1 Adana Demirspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler