1461 Trabzon Yeni Malatya'ya hazırlanıyor

TRABZON – Bordo-Beyaz-Mavililer,Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarına bir günlük iznin ardından yarın kaldığı yerden devam edecekPUAN FARKINI KORUDUKİkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve geçtiğimiz haftayı Tarsus İdman Yurdu galibiyetiyle kapatarak iki

1461 Trabzon Yeni Malatya'ya hazırlanıyor

TRABZON – Bordo-Beyaz-Mavililer,Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarına bir günlük iznin ardından yarın kaldığı yerden devam edecek

PUAN FARKINI KORUDUK

İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve geçtiğimiz haftayı Tarsus İdman Yurdu galibiyetiyle kapatarak iki hafta sonra 3 puanla tanışan temsilcimiz 1461 Trabzon, bir günlük iznin ardından yarın (çarşamba) Ahmet Suat Özyazıcı Stadında Cumartesi günü sahasında konuk edeceği Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek. Kulüp Genel Menajeri Mustafa Özbalıkçı, ligin ikinci yarısında oynadıkları 5  karşılaşmada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 34 puanla 24. haftayı 7. sırada tamamladıklarını söyledi. Tarsus İdman Yurdu galibiyetiyle lider Ümraniyespor ile aralarındaki puan farkını koruduklarını ifade eden Özbalıkçı, "İki beraberlikten sonra deplasman galibiyetiyle yeniden çıkışa geçmek istiyorduk onu da başardık" diye konuştu.

MAÇ MAÇ BAKIYORUZ

Özbalıkçı, galibiyet serisi yakalayınca her şeyin daha farklı ve çabuk değiştiğine dikkati çekerek, şunları kaydetti: "Sıralamalarda günlük başarılar yerine biraz da uzun bakmak lazım. Bu çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Bu nedenle Yeni Malatya maçı bizim için önemli. Lige maçtan maça bakıyoruz. Her maçı ayrı tutuyoruz. Hepsi birbirinden farklı. Şu anda bütün çalışmamız ve konsantremiz Yeni Malatyaspor maçını kazanma üzerine olacak. İyi konsantre olup iyi odaklanırsak galibiyet serimizi bu maçta da sürdürmek istiyoruz" şeklinde konuştu. Özbalıkçı, "Bizim gibi, rakibimizde  galip gelmek isteyecektir ama biz kendimize bakıyoruz. İlk yarıda 3-1 mağlup olduğumuz Yeni Malatya'yıyenerek hem rövanşı almak hemde Tarsus İdman Yurdu galibiyetini taçlandırmak istiyoruz" diye konuştu.

 

Kaynak : Haber61 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor