1461 Trabzon uzatmalarda yıkıldı! Hakemler yine devredeydi

1461 Trabzon, Sakaryaspor ile bugün lig maçında karşılaştı.

1461 Trabzon uzatmalarda yıkıldı! Hakemler yine devredeydi

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Trabzon temsilcisi 1461 Trabzon ile Sakaryaspor, Ortahisar Yavuz Selim Stadı’nda kozlarını paylaştı.

Bugün saat 13:00’da başlayan olan karşılaşmayı Kutluhan Bilgiç yönetti. Yardımcılıklarını Uğur Başdaş ve Ozan Burak Akduman yaptı. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mehmet Semih Güçlü oldu.

1461 Trabzon büyük bir mücadele gösterdiği karşılaşmayı son dakikada yediği gol ile kaybett.

Karşılaşmanın hakemi Kutluhan Bilgiç'e bitiş düdüğünün ardından büyük tepki vardı.

Bilgiç 1461 Trabzon'un net penaltı pozisyonlarını görmezden gelerek mağlubiyette büyük rol oynadı.

Bu skorla beraber 1461 Trabzon, Sakaryaspor'un 3 puan gerisine düştü.

Maç sonucu:

1461 Trabzon 0-1 Sakaryaspor

Maç öncesi neler yaşandı:

Başkan Celil Hekimoğlu'ndan Haber61'e özel açıklamalar

Hekimoğlu Taraftarlar arasındaki gerginlik yönetimler arasında yok diyerek “Teşekkür ediyorum size ve Trabzon halkına. Muhteşem bir kalabalık var. Bugünkü sıkıntımız taraftarı stada alamamak olacak. Trabzon böyle olmalı. Çağrımız yerini buldu. Teşekkür ediyorum.

Sakarya çok kaliteli bir takım. Maçtan önce çok gerildi ortam ama biz yumuşatmaya çalıştık. Sakaryalılar 30 kişi geldiler 50 kişilik bir yemek yedik. Başkanları Trabzonlu. Taraftarlar arasında ki gerginlik bizim aramıza gerginlik yok. Umarım biz kazanırız.

Hoca ile geçen maç sonrası bir araya geldi. Hiç germeyelim dedik. Hoca ile konuşmadım oyuncular ile konuşmadım, prim açıklamadım her şeyi açıklamadım. Maçtan sonra kazanırsak prim konusunda her şey olabilir” ifadelerini kullandı.

Karşılaşma öncesi 1461 Trabzon yönetimi taraftarı tribünlere davet ederek destek istedi. Tribüne girişlerin ücretsiz olacağı, maça ücretsiz araç kaldırılacağı ve ilk gelen 400 taraftara da forma hediye edileceği açıklandı.

Karşılaşma öncesi Sakaryaspor 55 puanla lider konumda bulunurken, 1461 Trabzon da 55 puanla averajla ikinci sırada bulunuyor.

1461 Trabzon Sakaryaspor Maçı Hangi Kanalda?

Haber61TV karşılaşmanın sonrasında canlı yayınlarla, maç anında ise son dakika haberleri ile okuyucularına aktaracak

Haber61 TV'yi izlemek için tıklayın

Ayrıca karşılaşma YouTube kanalında canlı olarak yayınlanacak ve bu sayfadan takip edebileceksiniz.

Karşılaşmanın Bilet Fiyatları Yayınlandı!

1461 TrabzonYönetimi, Sakaryaspor ile oynayacakları maçın bilet fiyatlarını sosyal medya aracılığıyla paylaştı. Buna göre, Doğu Tribünü’nden karşılaşmayı seyretmek isteyen futbolseverler 20 TL ödeme yapacak. Yeni Batı Tribünü ise ücretsiz olacak. Ek olarak, Yeni Batı Tribünü’ne gelen ilk 400 taraftara Hekimoğlu Trabzon FK forması hediye edilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor