1461 Trabzon telafi peşinde

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından 1461 Trabzon'un asbaşkanı Nihat Demir, sahalarında konuk edecekleri TKİ Tavşanlı Linyitspor maçını kazanarak Ofspor mağlubiyetini telafi etmek istediklerini söyledi.Demir, yaptığı açıklamada, tek amaçlarının ligde

1461 Trabzon telafi peşinde

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından 1461 Trabzon'un asbaşkanı Nihat Demir, sahalarında konuk edecekleri TKİ Tavşanlı Linyitspor maçını kazanarak Ofspor mağlubiyetini telafi etmek istediklerini söyledi.

Demir, yaptığı açıklamada, tek amaçlarının ligde üst sıralarda yer almak olduğunu belirterek, kendi evlerinde yapacakları maçlarda puan kaybı yaşamak istemediklerini belirtti.

Rakiplerinin ligin son sırasında bulunduğunu anımsatan Demir, "Bu tür ekiplerin kaybedecek fazla bir şeyi olmaz. Onun için dikkatli oynamayı tercih edeceğiz. Rakibe pozisyon vermeden her anlamda oyunun hakimi olmaya çalışacağız. Rakibimiz son maçını kazanmıştı. Onlar da çıkış arıyorlar ama bizim de hedeflerimiz var. Kendilerine bu fırsatı vermememiz lazım. Takım olarak iyi durumdayız" diye konuştu.

1461 Trabzon, ligde oynadığı 16 maçta 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 23 puanla 6. sırada yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor