1461 Trabzon Tarık Tekdal ile sözleşme imzaladı

1461 Trabzon FK, Tarık Tekdal’ı kadrosuna kattı.

1461 Trabzon Tarık Tekdal ile sözleşme imzaladı

1461 Trabzon FK, Pendikspor ile geçtiğimiz sezon 1.Lig şampiyonluğu yaşayan savunma oyuncusu Tarık Tekdal’ı kadrosuna kattı.

Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Şengün’ün katılımı ile Hekimoğlu Döküm Spor Tesislerinde yapılan imza töreninde, tecrübeli savunma oyuncusu Tarık, kendisini 2 yıllığına kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı.

Savunma bölgesindeki eksikliği çok kaliteli bir oyuncu ile giderdiklerini kaydeden Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Şengün, “Bu sezon çok kaliteli bir kadro kuruluyor. Bu kalite bizi sezon sonunda şampiyonluğa ulaştıracaktır. Yeni sezonda taraftarlarımızı 1461 Trabzon FK’nın maçlarına bekliyoruz. Onların da desteği ile hedefe ulaşacağız” dedi.

Hedefi olan bir takıma geldiğini ifade eden yeni transfer Tarık Tekdal ise, “Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hedefimiz şampiyonluk. Ben de şampiyonluk yolunda, 1461 Trabzon FK için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Son 3 sezonda 3, toplamda ise 5 şampiyonluk yaşadım. İnşallah burada da 6’ncı şampiyonluğumuzu yaşarız” dedi.

İmza töreni sonrası Başkanvekili Suat Hekimoğlu, Başkan Yardımcısı Alper Bektaş, Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Şengün ve Sportif Direktör Onur Çebi, Tarık Tekdal’a başarı dileklerinde bulundu.

1461-trabzon-tarik-tekdal-ile-sozlesme-imzaladi.jpeg

1461-trabzon-tarik-tekdal-ile-sozlesme-imzaladi-001.jpeg

1461-trabzon-tarik-tekdal-ile-sozlesme-imzaladi-002.jpeg

1461-trabzon-tarik-tekdal-ile-sozlesme-imzaladi-003.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor