1461 Trabzon Taraftardan destek istiyor

PTT 1. Lig'de kötü günler geçiren 1461 Trabzon'da Başkan Yardımcısı Adnan Tonyalı, Elazığspor ile yarın oynanacak karşılaşma öncesi taraftara çağrıda bulundu. Tonyalı, taraftarları destek olması için stada davet etti.   Yarın Hüseyin Avni Aker Stadı'nda s

1461 Trabzon Taraftardan destek istiyor
PTT 1. Lig'de kötü günler geçiren 1461 Trabzon'da Başkan Yardımcısı Adnan Tonyalı, Elazığspor ile yarın oynanacak karşılaşma öncesi taraftara çağrıda bulundu. Tonyalı, taraftarları destek olması için stada davet etti.
 
Yarın Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 13.00'te oynanacak karşılaşmanın biletlerinin  Maraton 1,5 TL, Kapalı 3 TL, VIP 6 TL olarak satışa çıkarıldığı açıklandı. Bu maçta mutlaka 3 puana ihtiyacı olduklarını söyleyen Adnan Tonyalı, taraftarların tribünleri doldurmalarını istediklerini belirterek onların her zaman 12.. oyuncu olduklarını hatırlattı. "Maça gelip destek olsunlar. Karşılaşma bittiğinde galip geldiğimizde beraber sevinelim"  diyen Tonyalı, karşılaşmada hedefimiz mutlak 3 puan ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor