1461 Trabzon Sportif Direktörü Onur Çebi: "Genç ama kaliteli bir takımız"

1461 Trabzon FK Sportif Direktörü Onur Çebi, takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

1461 Trabzon Sportif Direktörü Onur Çebi: "Genç ama kaliteli bir takımız"

Sezon başında gelecek yılların takımını kurduklarını ifade eden Çebi, “Bu sezona başlarken şampiyonluk hedefi doğrultusunda bir kadro kurmadık. Genç, kaliteli ve hedefe oynayacağımız gelecek sezona iskelet bir kadro oluşturduk. Geride kalan 14 hafta itibari ile de Play-Off potasının içerisindeyiz. İyi oynayıp puan kaybettiğimiz maçlar oldu. O maçları kazanabilsek daha farklı yerlerde olabilirdik. Ama her takımda olduğu gibi bizim takımda da inişli çıkışlı grafikler oldu” dedi.

Geçmişe takılı kalmayacaklarını ve bundan sonranın planlarını yaptıklarını da kaydeden Çebi, “Yeni Teknik Direktörümüz Ulaş Ulusan ile yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Yukarıda da dediğim gibi genç ve kaliteli bir oyuncu grubumuz var. Hem teknik heyetimize hem de oyuncularımıza güveniyoruz. 1461 Trabzon ruhuyla sahada en iyi şekilde mücadelemizi göstereceğiz. Takımda bir aile ortamı var. Bu birlik ve beraberlik sezon sonunda bizi iyi yerlere getirecektir” ifadelerini kullandı.

Bu hafta son haftaların formda takımı Uşakspor ile deplasmanda karşılaşacaklarını da kaydeden Çebi şu ifadeleri kullandı: “Bizim gurubumuzda kolay maç yok. Biz her maça aynı bilinçle ve disiplinle çıkacağız. Biz mücadelemizi sahada en iyi şekilde sergilemek istiyoruz. Devreye kadar 5 maçımız kaldı. Bu maçlarda maksimum puanı alıp önümüze bakacağız. Tüm Trabzonlu taraftarlarımızdan da bizlere daha çok destek olup sahip çıkmalarını ve desteklemelerini istiyoruz. Ayrıca Başkanımız Celil Hekimoğlu’na da beni Sportif Direktörlük görevine layık gördüğü için teşekkür ediyorum”
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler