1461 Trabzon Samsunla berabere kaldı

1461 Trabzon kamptaki dördüncü ve son hazırlık maçını PTT Birinci Lig ekiplerinden Samsunspor  ile berabere kaldı. Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum'da 12 gündür çift antrenman yaparak sürdüren 1461 , buradaki son hazırlık karşılaşmasını PTT Birinci Lig e

1461 Trabzon Samsunla berabere kaldı

1461 Trabzon kamptaki dördüncü ve son hazırlık maçını PTT Birinci Lig ekiplerinden Samsunspor  ile berabere kaldı. Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum'da 12 gündür çift antrenman yaparak sürdüren 1461 , buradaki son hazırlık karşılaşmasını PTT Birinci Lig ekiplerinden Samsunspor ile oynadı. İlk yarısı 0-0 sora eren karşılaşmanın ikinci yarısında 1-0 mağlup duruma düştüğü maçta Emrullah'ın attığı golle skora denge geldi ve maç 1-1 sona erdi. Karşılaşmayı Başkan Şaban Bülbül ve 1461 yönetim kurulu üyeleri izledi. Bu hazırlık maçı sonrasında 1461 Trabzon Erzurum kampına son noktayı koyarak Trabzon’a döndü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor