1461 Trabzon şampiyonluk yolunda destek bekliyor

TFF 2.lig Kırmızı grupta mücadele eden 1461 Trabzon son oynadığı 5 maçta 4 galibiyet alarak ligde geride kalan 23 hafta sonunda topladığı 49 puan ile şampiyonluk yolunda Sakaryaspor ile zirve ortağı oldu.

1461 Trabzon şampiyonluk yolunda destek bekliyor

Teknik direktör Yusuf Şimşek ile anlaşan ve kazanma alışkanlığına devam eden 1461 Trabzon’da tek hedef bir üst lige doğrudan katılmak. 

1461 Trabzon takımı ligde kırmızı grupta lider Sakaryaspor ile puanları eşitleyip 49 puana ulaştı. 

Hemen her fırsatta taraftar ve camia desteğine ihtiyaç duyduklarını belirten Kulüp başkanı Celil Hekimoğlu "Önemli başarılara imza attığımız bu dönemde camiamızın desteklerine son derece ihtiyaç duyduklarını saha içinde alınan galibiyetlerle gurur katsayımız yukarılara çıkıyor bu manada sonunu mutlu bitirmek adına bizleri yalnız bırakmasınlar" ifadesini kullandı.

Milletvekilleri, belediye başkanları ve şehrin önemli makamlarında görev yapan isimlerin birçoğunun Yavuzselim sahasında 1461 Trabzon takımının maçlarına gelerek destek vermediği belirtilirken bu eksikliğin şehir tarafından giderilmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor