1461 Trabzon Ömer Kahveci ile sözleşme imzaladı

1461 Trabzon Futbol Kulübü, TFF 1.Lig ekibi Manisa FK’dan kaleci Ömer Kahveci’yi kadrosuna kattı.

1461 Trabzon Ömer Kahveci ile sözleşme imzaladı

1461 Trabzon Ömer Kahveci ile sözleşme imzaladı.

Hekimoğlu Döküm Spor Tesislerinde Başkan Yardımcısı Akın Çelebi’nin katılımı ile yapılan imza töreninde tecrübeli kaleci kendisini 2 yıllığına kulübümüze bağlayan sözleşmeye imza attı.

Alternatifli ve şampiyonluğa oynayacak kadro kurduklarını belirten Başkan Yardımcısı Akın Çelebi, “Kalede de rekabeti ve başarıyı artırmak için transfer yaptık. Bu bölgede eksiğimiz kalmadı. Eksik olan bazı bölgelerimize de transferlerimiz olacak. Lige hazır bir kadro ile başlayacağız” dedi.

1461 Trabzon Ömer Kahveci ile sözleşme imzaladı

Yeni transfer Ömer Kahveci ise, “1461 Trabzon FK’ya geldiğim için mutluyum. Burada yabancılık çekeceğimi düşünmüyorum. Daha önce beraber oynadığım arkadaşlarım burada. İnşallah bu sezon hep birlikte 1461 Trabzon FK’yı layık olduğu yer olan TFF 1.Lig’e çıkaracağız” ifadelerini kullandı.

İmza töreni sonrası Başkan Celil Hekimoğlu, Başkanvekili Suat Hekimoğlu, Başkan Yardımcısı Akın Çelebi, Yönetim Kurulu Üyesi Melih Hekimoğlu ve Sportif Direktör Onur Çebi, kulüple sözleşme imzalayan futbolcu Ömer Kahveci’ye başarı dileklerinde bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor