1461 Trabzon kendisine yakışanı yaptı

Haber61 – Spor Servisi – 1461 Trabzon’un teknik adamı iken hayatını kaybeden merhum futbol adamı Kadir Özcan, mezarı başında anıldı.PTT 1. Lige çıkan futbolcular şampiyonluk kupasını alarak Merhum Özcan hocanın mezarı başına getirmesi ise duygusal anlar y

1461 Trabzon kendisine yakışanı yaptı

Haber61 – Spor Servisi – 1461 Trabzon’un teknik adamı iken hayatını kaybeden merhum futbol adamı Kadir Özcan, mezarı başında anıldı.

PTT 1. Lige çıkan futbolcular şampiyonluk kupasını alarak Merhum Özcan hocanın mezarı başına getirmesi ise duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.

1461 Trabzonlu oyuncular kupayı Özcan’a hediye ettiklerini ifade etti. Takım kaptanı Savaş Yılmaz, “Bu yıl Kadir Özcan hocamız için sahada tüm mücadelemizi gösterdik ve laik olduğumuz yere geldik. Artık PTT 1. Ligdeyiz. inanıyorum ki Kadir hocamız yaşasaydı şuan çık mutlu olurdu. Bu nedenle bu şampiyonluk onun için.” ifadelerine yer verdi.

1461 Trabzon Teknik adamı Hamdi Zıvalıoğlu, “Onun gibi bir ismin ardından böyle bir koltuğa oturmak inanın çok zor. 1461 Trabzon, onun bırakmış olduğu yerden başarılara devam edecek. Onun gözü arkası arkada kalmasın. Trabzon’daki futbol severlerinde gözü arkada kalmasın. Bu takım daha çok başarıya gidecek.”dedi.

Trabzonspor Asbaşkanı Ali Kemal Başaran "Trabzonspor Başkanı'na, 1461 yöneticilerine teşekkür ediyorum. Kadir Özcan'a yapılması gereken ne varsa ölümünden sonra güzel yaptılar. Onları kutluyorum" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler