1461 Trabzon inanıyor - "Sezonu mutlu bitireceğiz"

1461 Trabzon Kocaelispor maçı hazırlıklarına başladı.

1461 Trabzon inanıyor - "Sezonu mutlu bitireceğiz"

1461 Trabzon Kulüp Başkanı Haluk Şahin, futbolcularla yaptığı konuşmada; "Kocaelispor müsabakasında gönlümüz kalbimiz sizinle birlikte sahada atacak" dedi.

TFF Üçüncü Lig 3.Grupta son hafta mücadelesinde cumartesi günü deplasmanda Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek olan 1461 Trabzon, bu maçın hazırlıklarını bugün 11.30'da yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Antrenmanı ziyaret eden Başkan Haluk Şahin, futbolculara antrenman öncesinde yaptığı konuşmada "Sizlere ilk günden beri sonsuz güveniyoruz. Yönetim olarak bizler inandık. Sizlerinde inanmasını istiyoruz. Bizlerde her zaman takımımızın yanındayız. Önümüzdeki müsabakada gönlümüz kalbimiz sizinle birlikte sahada atacak. Siz elinizden gelen tüm mücadeleyi sahaya yansıtın. Birbik beraberlik içerisinde sezonu mutlu bitireceğiz" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor