1461 Trabzon ikinci yarı hazırlıklarına başlıyor

1461 Trabzon FK Sportif Direktörü Onur Çebi, açıklamalarda bulundu. 

1461 Trabzon ikinci yarı hazırlıklarına başlıyor

Ligin ikinci yarısı için 27 Aralık Salı günü (yarın) Hekimoğlu Spor Tesisleri’nde toplanacaklarını ve saat 16:00'da yapacakları antrenmanla hazırlıklara başlayacaklarını söyleyen Çebi, “Ligin ilk yarısında inişli çıkışlı bir grafik sergiledik. Fakat son 5 karşılaşmada aldığımız puanlarla ilk yarıyı Play-Off potasının içerisinde bitirdik” dedi.

İkinci yarıda da başarılı olmak ve ligi güzel bir yerde bitirmek istediklerini belirten Onur Çebi, “Devre arası kampını kendi tesislerimizde yapacağız. En iyi şekilde hazırlanıp, ikinci yarıya güzel bir başlangıç yapmak ve devamını getirmek istiyoruz. İnşallah sonunu da güzel bitireceğiz” ifadelerini kullandı.

1461 Trabzon transfer çalışmaları hakkında da bilgiler veren Çebi, “Teknik heyetimiz ve yönetimimizin raporu doğrultusunda eksik olan bölgelere transferlerimizi yapacağız. Takımdan ayrılan oyuncularımız olacak. Deneyim kazanması için kiraya vereceğimiz oyuncular olacak. Yerlerine genç ve kaliteli isimleri alacağız. Bazı oyuncularla görüşmelerimiz devam ediyor” şeklinde konuştu.


1461 Trabzon ikinci yarı hazırlıklarına başlıyor

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor