1461 Trabzon hazırlıklarını sürdürdü

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 6. hafta müsabakasında dün Karabükspor'u evinde 2-0 mağlup ederek bir üst tura adını yazdırma adına Beşiktaş ile Sivas Belediyespor arasında bu akşam oynanacak maçının sonucunu bekleyen 1461 Trabzon hazırlıklarına ara vermede

1461 Trabzon hazırlıklarını sürdürdü
Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 6. hafta müsabakasında dün Karabükspor'u evinde 2-0 mağlup ederek bir üst tura adını yazdırma adına Beşiktaş ile Sivas Belediyespor arasında bu akşam oynanacak maçının sonucunu bekleyen 1461 Trabzon hazırlıklarına ara vermeden başladı.
 
Teknik Direktör Sebahattin Akbayrak nezaretinde bugün yapılan antrenmanda Karabükspor maçında forma giyen oyuncular düz koşu yaparken, diğer oyuncular ise serbest ısınma koşusunun ardından pas çalışması yaptı. Antrenmanın son bölümünde ise Bordo-Mavi-Beyazlı futbolcular taktik çalışarak günü tamamladı.
 
Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana ise sakatlığı devam eden Aytaç dışında herkes katıldı. 
 
ergn5231.jpg
 
ergn5251.jpg
 
ergn5265.jpg
 
ergn5262.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor