1461 Trabzon hayat bulmak istiyor

Türkiye 2. Lig Kırmızı grupta alt sıralardan kurtulmak isteyen 1461 yarın sahasında düşme hattında ki rakiplerinden Tarsus İdmanyurdu ile mücadele edecek.Geçen hafta deplasmanda galibiyeti kaçıran 1461 Trabzon 33 puanla 17. sırada yer alırken Tarsus İdman

1461 Trabzon hayat bulmak istiyor

Türkiye 2. Lig Kırmızı grupta alt sıralardan kurtulmak isteyen 1461 yarın sahasında düşme hattında ki rakiplerinden Tarsus İdmanyurdu ile mücadele edecek.

Geçen hafta deplasmanda galibiyeti kaçıran 1461 Trabzon 33 puanla 17. sırada yer alırken Tarsus İdmanyurdu 35 puanla 14. sırada yer alıyor.

1461 Trabzon için sezonun maçı olarak nitelendirilen ve düşme hattından kurtulmak için 6 puan değerinde olan bu maç öncesinde seferberlik ilan edilirken, Başkan Yardımcısı Sebahattin Alemdar, bu maçın kendileri ve Trabzon futbolu adına çok önemli olduğuna dikkat çekerek, “Rakibimizle 6 puan değerinde bir maç oynayacağız. Geçen hafta talihsiz bir beraberlik aldık fakat son haftalarda belli bir seviyeyi yakaladık.

 

1461 Trabzon, sahada sadece kendi adına değil tüm Trabzon adına mücadele ediyor. Bu nedenle tüm taraftarımızı bu maçta yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Ahmet Suat Özyazıcı Stadı’nda oynanacak müsabaka saat 15.30'da başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor