1461 Trabzon futbolcularından önemli açıklamalar!

ikinci golü atan Mehmet Kuruoğlu Haber61 TV'ye özel açıklamalar yaptı.

1461 Trabzon'un Göztepespor'u 2-0 yendiği mücadelenin ardından takım kaptanı Emrullah Kokoç, takımının ilk golünü atan Yaser Hacımustafaoğlu ve ikinci golü atan Mehmet Kuruoğlu Haber61 TV'ye özel açıklamalar yaptı.

Emrullah yaptığı açıkamada, 'öncelikle hem Trabzonspor camiasının üstündeki kara bulutları dağıtma adına hem de bizim için önemli bir karşılaşmaydı. Takım arkadaşlarımın yüreğine sağlık' dedi.

Yaser ise 'gol attığım içn çok mutluyum. Önemli bir galibiyetti ve önümüzde çok kritik bir maç var. Denizli maçı çok önemli, takım halinde iyi mücadele ediyoruz. Amacımız ligde galip Trabzon şehrini mutlu edebilmek' ifadelerini kullandı.

Mehmet ise 'şimdi yepyeni bir hava yakaladık, çok iyi çalışıyoruz. Biz gerçek ruhumuzu ortaya koyduğumuzu düşünüyoruz. Ligde kalmak için çok iyi bir galibiyet aldık' açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler