1461 Trabzon FK'da kaptan ile sözleşme uzatıldı

1461 Trabzon FK, takım kaptanı Özkan Karabulut ile 1 yıl daha sözleşme uzattı.

1461 Trabzon FK'da kaptan ile sözleşme uzatıldı

1461 Trabzon FK, kaptan Özkan Kararbulut'un 2023-2024 sezonunda sona erecek olan sözleşmesini 2024-2025 sezonu sonuna kadar uzattı.

Yönetim Kurulu üyesi Prof. Dr. Akın Çelik, çok kaliteli oyuncuları kadrolarına kattıklarını ifade etti.

Çelik, açıklamasında “İç transferde de anlaştığımız oyuncuların da sözleşmelerini yeniliyoruz. Kaptanımız ve gerçekten bu ligin en iyi kalecilerinden olan Özkan Karabulut ile de 1 yıl olan sözleşmesini 2 yıla çıkardık. Kale bölgesini hem Özkan hem de yeni transferimiz Ömer ile sağlama aldık” şeklinde konuştu.

1461 Trabzon FK'da kaptan ile sözleşme uzatıldı

Özkan Karabulut ise, mutluluk duyduğunu belirterek “Burada tam bir aile ortamı var. Oturup konuştuk ve ortak bir noktada anlaştık. Artık bundan sonra tamamen şampiyonluğa odaklanacağız. Ve sezon sonunda o şampiyonluk mutlaka Trabzon’a gelecek” ifadelerini kullandı.

Başkan Celil Hekimoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Prof. De. Akın Çelik ve Kadir Kantekin ve Sportif Direktör Onur Çebi, Özkan Karabulut'a başarı dileklerinde bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor