1461 Trabzon FK Utku Şen'in sözleşmesini uzattı

1461 Trabzon FK, Utku Şen'in sözleşmesinin 1 yıl daha uzatıldığını açıkladı.

1461 Trabzon FK Utku Şen'in sözleşmesini uzattı

1461 Trabzon FK'da iç transfer dönemi sürüyor.

Trabzon ekibi, 2023-2024 sezonunda sözleşmesi sona erecek olan forvet Utku Şen'in sözleşmesinin 2024-2025 sezonu sonuna kadar uzatıldığını açıkladı.

Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Kantekin, “Utku zaten bizim oyuncumuzdu. Kendisi ile olan sözleşmesini +1 yıl daha uzattık. Hem kulübümüz hem de kendisine hayırlı olsun. Bu sene kendisinden beklentimiz fazla. Şampiyonluk yolunda bize önemli katkıları olacaktır” dedi.

Utku Şen ise, “1461 Trabzon FK ile sözleşme uzatmaktan dolayı mutluyum. Bu sezon daha fazla forma şansı bulup takımıma katkı sağlamak istiyorum. İnşallah sezon sonunda hep birlikte şampiyonluğu kutlayacağız. Ben de elimden geleni yapacağıma söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

İmza töreni sonrası Başkan Celil Hekimoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Akın Çelik, Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Kantekin ve Sportif Direktör Onur Çebi, yeniden sözleşme yenileyen Utku Şen’e başarı dileklerinde bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor