1461 Trabzon FK sahasına kavuşmalı

1461 Trabzon'un sahası yeni sezona yetişmiyor.

1461 Trabzon FK sahasına kavuşmalı

Trabzon’un 2. Ligdeki temsilcisi 1461 Trabzon FK, Ortahisar Yavuz Stadı Futbol Sahası 27 Ağustos’ta başlayacak olan 2022-2023 Futbol Sezonu maçlarına yetişmiyor. Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün zeminin bakım ve onarım çalışmalarını geç başlatması, bu sahanın yaklaşık 3 ay sonra faaliyete geçeceği anlamına geliyor. 

SON MAÇ 5 MAYIS’TA OYNANDI!

1461 Trabzon ile Bayburtspor arasında 5 Mayıs’ta oynanan Play-off çeyrek final maçı sonrası, başka müsabakalara izin verilmeden bakım onarım çalışmalarına başlanması gereken saha için, zamanlama hatası yapan İl Müdürlüğü, tepkilerin otağına oturdu.

1461 Trabzon FK sahasına kavuşmalı

ZEMİN SÖKÜLDÜ, ÇİM EKİMİ YAPILIYOR!

Ortahisar Yavuz Selim Stadı’nda sahanın zemini söküldü.  Drenaj çalışması yeni tamamlanarak çim ekim çalışmaları başlatıldı. Mevsimsel şartları göz önüne aldığımızda, çimlerin yeşermeye başlaması yaklaşık bir aylık zaman diliminde gerçekleşecek. Fakat çimlerin kök salması, zeminin oturması ve futbol oynanacak şekilde elverişli hale gelmesi de iki aylık bir zaman gerektiriyor. Bu da demek oluyor ki, saha 3 ay kullanılamayacak. Yani, 1461 Trabzon Ekim ayının sonu veya Aralık ayının başlangıcında sahaya girebilecek.

1461 Trabzon FK sahasına kavuşmalı

SEKİZ HAFTA BEKLEYECEK!

1461 Trabzon FK, Zonguldak Kömürspor, İskenderunspor ve Karacabey müsabakalarını Ortahisar Yavuz Selim Stadı’nın yetişmemesi dolaysıyla dış sahada oynayacak. Ligin 8’inci haftasında Kastamonuspor’u konuk edecek olan 1461 Trabzon FK, 2022-2023 Futbol Sezon ’unda ilk kez kendi sahasında seyircisi ile buluşacak!

CORA, 1461 TRABZON FK’YA SAHİP ÇIKMALIYIZ

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, “1461 Trabzon FK, kentimiz açısından çok önemli bir misyon üstlenmiş bir kulübümüz. Bizlerin ve şehrin sahip çıkması gereken bir değerimiz. Hem altyapıda hemde A takım düzeyinde Türk futbolunu besleyen ve yeni geçlerin yetişmesine vesile olan bu camianın her türlü sorununu çözmek bizlerinde vazifesidir” dedi.

1461 Trabzon FK sahasına kavuşmalı

KAYA, BU SORUMSUZLUK KABUL EDİLEMEZ!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, “1461 Trabzon FK’nın resmi müsabaka oynayacağı sahasının ihmal edilerek geç bakıma alınması kabul edilebilir bir durum değil. Yüze yakıın insanın istihdam edildiği, yüzlerce sporcuya hizmet veren bir kurumun bu şekilde mağdur edilmesini kabul etmiyoruz. Sorumluların bu sorumsuzluğu gidermesini bekliyoruz. Konunun takipçisi olacağız” dedi.

1461 Trabzon FK sahasına kavuşmalı

ÖRS, SORUMLULAR HESAP VERMELİ!

Trabzon İYİ Parti Milletvekili Hüseyin Örs, "Hekimoğlu ailesi 1461 Trabzon Futbol Kulübü’nü hiç kimseden maddi bir beklentileri olmaksızın ayakta tutmaya çalışıyor. Kendileri bu azim ve gayret içindeyken, devletin de sorumluluklarını yerine getirmesi lazım. Bir futbol sahası Lige yetiştirilemiyorsa, bu sahayı neden yaptınız o zaman. Sorumlular hakkında soruşturma başlatılmalı” şeklinde konuştu.

1461 Trabzon FK sahasına kavuşmalı

HABER: Atakan Kadıoğlu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor