1461 Trabzon FK hücumuna takviye! 2 yıllık sözleşme

1461 Trabzon FK, Uğur Can ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

1461 Trabzon FK hücumuna takviye! 2 yıllık sözleşme

2023-2024 sezonu öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam eden 1461 Trabzon Futbol Kulübü son olarak serbest statüde bulunan hücum oyuncusu Uğur Can ile sözleşme imzaladı.

Hekimoğlu Döküm Spor Tesislerinde Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Haldızoğlu’nun katılımı ile yapılan imza töreninde 27 yaşındaki başarılı oyuncu 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

1461 Trabzon FK hücumuna takviye! 2 yıllık sözleşme

İmza töreni sonrası açıklama yapan Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Haldızoğlu, “Uğur Can bildiğimiz bir oyuncu. Bizim ligin başarılı oyuncuları arasında yer alıyor. Bu sene güçlü ve şampiyonluğu hedefleyen bir 1461 Trabzon FK takımı olacak. Bu doğrultuda transferlerimizi yapıyoruz. Kulübümüz bünyesine kaliteli isimleri katmaya devam edeceğiz” dedi.

1461 Trabzon FK hücumuna takviye! 2 yıllık sözleşme

1461 Trabzon FK’ya başarılı olmaya geldiğini ifade eden Uğur Can ise, “Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şampiyonluk kadrosu kurulduğunu öğrendiğimde heyecanlandım ve hiç düşünmeden gelip imza attım. İnşallah sezon sonunda hep birlikte şampiyonluğu yaşayacağız” ifadelerini kullandı.

İmza töreni sonrası Başkan Celil Hekimoğlu, Başkanvekili Suat Hekimoğlu, Nihat Hekimoğlu, Yönetici Yusuf Haldızoğlu ve sportif direktör Onur Çebi, kulüple sözleşme imzalayan futbolcu Uğur Can’a başarı dileklerinde bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor