1461 Trabzon FK geleceğin şampiyonlarını yetiştirecek

1461 Trabzon FK, Yüzme Okulu faaliyetlerine başlanıldığını açıkladı.

1461 Trabzon FK geleceğin şampiyonlarını yetiştirecek

1461 Trabzon FK Yüzme Okulu dün akşam yapılan ilk çalışma ile başladı. Orkent Yüzme Havuzunda 2 grup halinde başlayan çalışmalara ilk gün yaklaşık 70 yüzücü adayı katıldı. Tecrübeli ve bilgili antrenörler eşliğinde devam edecek olan çalışmalar her hafta Pazartesi ve Çarşamba günleri 17:00-18:00 – 19:00 – 20:00 saatleri arasında yapılacak.

1461 Trabzon FK geleceğin şampiyonlarını yetiştirecek

1461 Trabzon FK Yüzme Okulu ile ilgili açıklamalarda bulunan Semih Hekimoğlu, katılımın kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, “Futbol okulumuzun yanı sıra şimdi de yüzme okulu açtık. İlgi de çok oldu. Tecrübeli antrenörlerimiz eşliğinde yüzücüler yetişecek. İnşallah geleceğin yüzme şampiyonlarını buradan çıkaracağız. Amacımız Trabzon’da yüzme sporunu geliştirmek ve öğrencilere yüzme öğretmek” dedi.

1461 Trabzon FK geleceğin şampiyonlarını yetiştirecek

1461 Trabzon FK Yüzme Okulu Başantrenörü Seda Çağlar ise, “Haftada 2 gün öğrencilerimize yüzme öğreteceğiz. İlk gün güzel geçti. Öğrencilerimiz hemen adapte oldular. Çalışmalarımız yıl boyunca devam edecek. Yüzme öğrenmek isteyen 5-16 yaş arasındaki çocuklarımızı bekliyoruz. Bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyen velilerimiz 0538 066 1461 numaralı telefondan bizlere ulaşabilir” ifadelerini kullandı.

1461 Trabzon FK Yüzme Okulu, yıl boyunca Başantrenör Seda Çağlar ve Antenörler Eda Gonca Demirci, Betül Sayı, Murat Akçay, Murathan Çağlar, İrem Şentürk eşliğinde devam edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler