1461 Trabzon FK Başkanı Hekimoğlu'nun paylaşımı sosyal medyada gündem oldu

1461 Trabzon FK Başkanı Celil Hekimoğlu’nun yaptığı paylaşım Türkiye’de gündem oldu.

1461 Trabzon FK Başkanı Hekimoğlu'nun paylaşımı sosyal medyada gündem oldu

1461 Trabzon FK Başkanı Celil Hekimoğlu, sosyal medya hesabında transferle ilgili olarak futbolcuların istediği fahiş fiyatlara ironi ile karışık tepki gösterdi. Hekimoğlu’nun bu açıklaması Türkiye’deki bütün Kulüp Başkanlarından takdir gördü. Paylaşımı okuyan kulüp başkanları Hekimoğlu’nu arayarak önce tebrik ettiler, sonrada desteklerini açıkladılar.

Hekimoğlu paylaşımında “Bu hafta biraz transfer çalışması yaptık… Topa düz vuranlar, 1 milyon. Kavis verenler, 2 milyon. Orta yapabilenler, 3 milyon. Gol atma ihtimali olanlar, 5 milyon. Iğdırspor mnj tanıyanlar, 8 milyon. Iğdırspor ile konuşanlar, 12 milyon istiyor. Biz de transfere ara verdik…” ifadelerini kullandı.

Celil Hekimoğlu’nun twitter hesabında yapığı açıklama bir anda sosyal medyada “viral” oldu. Hekimoğlu yaptığı açıklamada, paylaşım sonrası Türkiye’deki birçok kulüp başkanı beni arayarak tebrik etti. Görüşlerime katıldıklarını söylediler. Her transfer döneminde bu tüğr sorunlarla karşılaşıyoruz. Sporcuların makul fiyatlara inmesine bekliyoruz. Sonrasında transfer çalışmalarına başlayacağız” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor