1461 Trabzon FK Başkanı Hekimoğlu şehre seslendi! “Emin adımlarla gidiyoruz”

1461 Trabzon FK Başkanı Celil Hekimoğlu, emin adımlarla ilerlediklerini belirterek bu süreçte taraftarlardan desteklerini istediklerini açıkladı.

1461 Trabzon FK Başkanı Hekimoğlu şehre seslendi! “Emin adımlarla gidiyoruz”

1461 Trabzon FK, TFF 2. Lig’deki olumlu ilerleyişini sürdürüyor.

Son olarak deplasmanda Serik Belediyespor’u 2-1 mağlup eden Trabzon ekibinde gözler 15 Nisan Cumartesi günü oynanacak Sarıyer karşılaşmasına çevrildi.

Haber61'e açıklamalarda bulunan Başkan Hekimoğlu, karşılaşma için taraftarlardan destek istediklerini belirterek “Yolumuzda emin adımlarla ilerliyoruz.  Taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Her ne koşulda olursa olsun, taraftar desteğiyle birlikte karşılaşmadan olumlu ayrılacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

TARAFTARLARI DAVET ETTİ
Başkan Hekimoğlu, 15 Nisan Cumartesi saat 14:00'da oynanacak Sarıyer karşılaşması için taraftarları maça davet etti.

Hekimoğlu taraftarlarının desteğine ihtiyaç duyduğunu aktaran konuşmasında "Her ne koşulda olursa olsun, taraftar desteğiyle birlikte karşılaşmadan olumlu ayrılacağımıza inanıyorum" ifadelerine yer verdi.

Haber61 - Spor Servisi -

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor