1461 Trabzon FK Başkan Yardımcısı Baş: Kadromuz zamanla oturacaktır

Trabzon ekiplerinden 1461 Trabzon FK Başkan Yardımcısı Ali Haydar Baş, ligde geride kalan 5 haftayı değerlendirdi.

1461 Trabzon FK Başkan Yardımcısı Baş: Kadromuz zamanla oturacaktır

Trabzon ekibinin gençleştiğini belirten Baş, “Sezon başında biz mutlak şampiyonluğu hedefleyen bir kadro kurmadık. Daha çok genç oyuncuları yetiştirip, hazırlamayı ve onları kazanmayı hedefliyorduk. Geride kalan 5 haftada çok kötü sonuçlar almadık. İyi sonuçlar aldık. Bu kadro zamanla oturacaktır. Berabere biten Van ve Zonguldak maçını da kazanabilirdik. Ama olmadı” ifadelerini kullandı.

Gidişattan memnun olduğunu dile getiren Baş, “Bakıldığı zaman ligde de çok fazla iyi takım yok. Eğer gayret edilirse gençlerle de bu iş olabilir ve Play-Off’u zorlayabiliriz. Takım oturdukça daha iyi olacaktır” sözleriyle devam etti.

Karacabey ile Pazar günü zorlu bir maça çıkacaklarını da kaydeden Baş, “Oturmuş ve iyi kadroya sahipler. Bu hafta işimiz biraz zor. Fakat biz bu maçtan da galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Takımımıza ve oyuncularımıza güveniyoruz. Bu hafta yine Ortahisar Yavuz Selim Stadı’nın zemin çalışması nedeni ile Yomra’da oynayacağız. Ligin 8.haftasında oynayacağımız Kastamonu maçı ile birlikte Ortahisar Yavuz Selim Stadı’nda oynamaya başlamayı planlıyoruz. Hemşerilerimizden de takımımıza destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor