1461 Trabzon durmuyor!

Bu zamana kadar takımda eksikliği hissedilen mevkilere önemli transferler gerçekleştiren 1461 Trabzon, oyuncu arayışlarına yine devam ediyor. Bordo-Mavililer, teknik heyetin kendilerine verdiği rapor doğrultusunda sol tarafa, orta sahaya ve forvete birer

1461 Trabzon durmuyor!
Bu zamana kadar takımda eksikliği hissedilen mevkilere önemli transferler gerçekleştiren 1461 Trabzon, oyuncu arayışlarına yine devam ediyor. Bordo-Mavililer, teknik heyetin kendilerine verdiği rapor doğrultusunda sol tarafa, orta sahaya ve forvete birer oyuncu daha katarak transferi noktalamak istiyor.  Futbol Şube Sorumlusu Yavuz Şanver, bu zamana kadar kadrolarına 4-5 önemli takviye yaptıklarını söyledi.
 
KALİTEMİZİ GÖRECEKLER
 
Transfer yapılması gereken mevkilere gerekli takviyeleri yaptıklarını belirten Şanver, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu nedenle acele etmiyoruz. Şimdi 2-3 oyuncu daha alarak transferi kapatmak istiyoruz. Genç ve kaliteli oyunculardan kurulu bir takımız. Transfer edeceğimiz birkaç oyuncu takviyesi ile de iyi bir alternatifli bir kadroya sahip olacağız. Yeni sezondan oldukça umutluyum. Başarılı bir sezon geçireceğimizden en küçük bir endişem yok. Herkes kalitemizi görecek.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor