1461 Trabzon bir puanla yetindi

PTT 1. Lig'de deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile golsüz berabere kalan 1461 Trabzon'un antrenörü Ayhan Alemdaroğlu, "Gaziantep'ten 3 puanla dönmek isterdik ama olmadı" dedi.Alemdaroğlu, karşılaşmaya iyi hazırlanarak çıktıklarını belirterek,

1461 Trabzon bir puanla yetindi

PTT 1. Lig'de deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile golsüz berabere kalan 1461 Trabzon'un antrenörü Ayhan Alemdaroğlu, "Gaziantep'ten 3 puanla dönmek isterdik ama olmadı" dedi.

Alemdaroğlu, karşılaşmaya iyi hazırlanarak çıktıklarını belirterek, "Kazanamadık ama kaybetmedik. Puan puandır. Son iki haftadır kaybetmiyoruz. Bu açıdan bakıldığında iyi yorumlanabilir fakat kazanmak için oynadığımız bir müsabakaydı. Karşılaşmanın son 25 dakikasında 10 kişi kalınca oyundan düştük. Önemli sayılacak pozisyonlarımız oldu ama değerlendiremedik. Gaziantep'ten 3 puanla dönmek isterdik ama olmadı" diye konuştu.

Kendileri için her maçın ayrı önem taşıdığını ifade eden Alemdaroğlu, artık Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını unutup bir sonraki maça konsantre olacaklarını söyledi.

Başlıca amaçlarının başta Trabzonspor olmak üzere Türk futboluna futbolcular kazandırmak olduğunu da dile getiren Alemdaroğlu, çalışmalarını bu doğrultuda yürüttüklerini ve geleceğe dönük iyi sinyaller veren bir ekip olduklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler