1461 Trabzon beraberlikle yetindi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta deplasmanda Körfez İskenderunspor ile golsüz berabere kalan 1461 Trabzon'da, kulüp asbaşkanı Nihat Demir, "İki takımın da ortaya koyduğu oyuna bakıldığında maçın hakkı beraberlikti" dedi.Demir, Körfez İskenderunspor maçında

1461 Trabzon beraberlikle yetindi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta deplasmanda Körfez İskenderunspor ile golsüz berabere kalan 1461 Trabzon'da, kulüp asbaşkanı Nihat Demir, "İki takımın da ortaya koyduğu oyuna bakıldığında maçın hakkı beraberlikti" dedi.

Demir, Körfez İskenderunspor maçında istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını belirterek, "Oyun oldukça vasat, orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Önceki maçlarımızdaki performansımızı sahaya yansıtamadığımız bir maç oldu. Karşılaşmanın son dakikalarına doğru bazı pozisyonlara girdik ama değerlendiremedik. Böyle olunca sahadan bir puanla ayrıldık" diye konuştu.

İki takımın da ortaya koyduğu oyuna bakıldığında maçın hakkının beraberlik olduğunu dile getiren Demir, "Oyuna bakıldığında bir puana da sevinmeliyiz. Yenilmekten iyidir. 3 puan almak istiyorduk ama 3 puanlık oynayamadık" dedi.

Demir, puan kayıpları yaşanabileceğini, önemli olanın ligi iyi bir yerde bitirmek olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler