1461 Trabzon Başkanı Hekimoğlu ile Bakan Şimşek arasında samimi sohbet
1461 Trabzon Başkanı Celil Hekimoğlu ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek arasında görüşme gerçekleşti.
Yayınlanma:
1461 Trabzon Başkanı Celil Hekimoğlu Bolu’da Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile görüştü.
Celil Hekimoğlu, 1461 Trabzon ile Bolu Abant’ta aynı otelde kamp yapan Batman Petrolspor takımını ziyarete gelen Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile görüştü.
Samimi bir sohbet havasında geçen görüşmeye Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve Bolu Valisi olan Trabzonlu Erkan Kılıç da eşlik etti.
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve Bolu Valisi Erkan Kılıç yeni sezon öncesi 1461 Trabzon Futbol Takımı'na başarı dileklerinde bulundu.

Kaynak:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum