1461 Trabzon altyapısından Milli Takıma

1461 Trabzon U14 takımından 3 oyuncu Milli takıma çağırıldı.

1461 Trabzon altyapısından Milli Takıma

1461 Trabzon Futbol Kulübü Altyapısı bir yandan elde ettiği başarılarla, diğer yandan da hem A takıma hem de Milli Takıma kazandırdığı oyuncularla adından söz ettiriyor. 

Son olarak U14 takımının formasını giyen Onur Afan Kurnaz, Mehmet Akif Kantarcı ve Kerem Can Aydoğdu U14 Milli Takım aday kadrosuna davet edildi.

Yetiştirme, geliştirme ve Türk futboluna oyuncu kazandırmayı kendisine misyon edinmiş olan 1461 Trabzon, U14 Takımından 3 oyuncuyu Milli Takım Aday kadrosuna gönderecek olmanın gururunu yaşıyor.

Altyapı Koordinatör Ahmet Özen, Altyapının üretmeye devam ettiğini ifade ederek, “Her anlamda imkanları çok olan bir tesise sahibiz. Bu doğrultuda da oyuncularımıza daha iyi imkanlar sunuyoruz. Çalışmalar yapıyoruz. Hedeflerimize de ulaşmaya devam ediyoruz, edeceğiz. Bu doğrultuda U14 Milli Takım’a çağrılan 3 oyuncumuzu kutluyorum” dedi.

1461 Trabzon altyapısından Milli Takıma

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor