1461 Trabzon Akçay ile anlaştı!

Bank Asya 1. Lig takımlarından Tavşanlı Linyitspor'da kısıtlı imkanlara rağmen önemli başarılara imza atan teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, 1461 Trabzon ile anlaşmaya vardı. Spor Toto 2. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon'un İdari Menajeri Serkan Ünver, Mu

1461 Trabzon Akçay ile anlaştı!

Bank Asya 1. Lig takımlarından Tavşanlı Linyitspor'da kısıtlı imkanlara rağmen önemli başarılara imza atan teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, 1461 Trabzon ile anlaşmaya vardı.

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon'un İdari Menajeri Serkan Ünver, Mustafa Reşit Akçay ile teknik sorumlu olarak 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirterek, "Teknik ekibimizde Hamdi Zıvalıoğlu antrenör, Turgay Karslı kondisyoner ve bireysel gelişim antrenörü, Omay Yılmazer ise kaleci antrenörü olarak görev yapacaktır. Yeni teknik ekibimizin tüm camiamıza hayırlı olmasını temenni ederiz" dedi.

Teknik Direktörümüz Mustafa Reşit Akçay ise, "Kulübüm tarafından bana sunulan 3 yıllık cazip bir proje nedeniyle tekrar evime dönmekten ve takdir edilmekten dolayı çok memnunum. Bizlere güvenen herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor