1461 Trabzon Abdurrahman Emir Alagöz ile sözleşme imzaladı

1461 Trabzon FK, geçtiğimiz sezon Esenler Erokspor’da forma giyen Abdurrahman Emir Alagöz'ü kadrosuna kattı.

1461 Trabzon Abdurrahman Emir Alagöz ile sözleşme imzaladı

1461 Trabzon FK, geçtiğimiz sezon Esenler Erokspor’da forma giyen ligin deneyimli ismi Abdurrahman Emir Alagöz ile sözleşme imzaladı.

Hekimoğlu Döküm Spor Tesislerinde, Yönetim Kurulu Üyesi Emre Koç’un katılımı ile yapılan imza töreninde başarılı orta saha oyuncusu, kendisini 2 yıllığına kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı.

Yönetim Kurulu Üyesi Emre Koç, bu sezon gerçekten kaliteli bir takım kurulduğunu ifade ederek, “Kadromuzu bugün de Emir’i transfer ederek güçlendiriyoruz. Emir kaliteli ve ligin de en iyi oyuncularından bir tanesi. Takımımıza katkı sağlayacaktır. Transferlerimiz devam edecek. Bu sezon güçlü bir kadro ile lige başlayacağız” dedi.

1461 Trabzon FK ile anlaşmaktan dolayı mutlu olduğunu kaydeden Abdurrahman Emir Alagöz ise, “Geçmiş yıllarda şampiyonluklar yaşadım. Buraya da şampiyonluk yaşamak için geldim. Uyum sorunu çekeceğimi düşünmüyorum. Çünkü burada daha önce beraber oynadığım arkadaşlarım var. Ben bu takımın sezon sonunda mutlu sona ulaşacağından eminim” ifadelerini kullandı.

İmza töreni sonrası Yönetim Kurulu Üyesi Emre Koç ve Sportif Direktör Onur Çebi, kulübe transfer olan futbolcu Abdurrahman Emir Alagöz’e başarı dileklerinde bulundu.

1461-trabzon-abdurrahman-emir-alagoz-ile-sozlesme-imzaladi.jpeg

1461-trabzon-abdurrahman-emir-alagoz-ile-sozlesme-imzaladi-001.jpeg

1461-trabzon-abdurrahman-emir-alagoz-ile-sozlesme-imzaladi-002.jpeg

1461-trabzon-abdurrahman-emir-alagoz-ile-sozlesme-imzaladi-003.jpeg

Kaynak:Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler