1461 Soğuksuspor yeni transferleri ile gövde gösterisi yaptı

1461 Soğuksuspor yeni transferlerini tanıttı.

1461 Soğuksuspor yeni transferleri ile gövde gösterisi yaptı

1461 Soğuksuspor yeni transferlerini basına tanıtmak için basın toplantısı düzenledi. Hedeflerinin bu sezon Bal Ligi olduğunu açıklayan yönetim ve teknik kadro yeni transferlere başarılar dileyerek “bu sezon Bal Ligine yükselmek için kıyasıya mücadele edeceğiz” dedi.

1461 Soğuksuspor kulüp başkanı Mustafa Öztürk takıma yeni katılan transferlere başarılar dileyerek şu açıklamaları yaptı: “Kulübümüze yeni katılan arkadaşlara öncelikle başarılar diliyorum. Tabii ki arkadaşlarla hep birlikte hedefimiz Bal Ligidir. Güzel bir sezon geçirmeyi diliyorum. Tekrar hoş geldiniz” dedi.
1461 Soğuksuspor yeni transferleri ile gövde gösterisi yaptı

İbrahim Bayburt ise “4 seneden beri uğraştığımız Bal Ligine bu sene inşallah çıkacağız hiç şüpheniz olmasın. Biz size güveniyoruz. Siz de bize güvenebilirsiniz. Herkese başarılar diliyorum” diye konuştu. 
Trabzonspor Yöneticisi ve aynı zamanda 1461 Soğuksuspor Onursal Başkanı Coşkun Öztürk ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Yeni lige bal liginden çok önemli transferleri kadromuza kattık. Bal ligine yükselmek için mücadelemizi vereceğiz. Yeni sezona büyük bir coşkuyla hazırız. Allah utandırmasın” diye konuştu. 

1461 Soğuksuspor’un sporcu ve teknik kadrosu ise:

Menajer: Bayram Yol
Remzi Bayram-Kaleci
Ömer Kaygusuz
Kerem alsan
Zafer Yavuz
Miraç Bilgin
Furkan Gedikli
Atakan Sadıklar-Kaleci
Samet Değerli
Çağrı Varol
Muhammet Gültekin
Abdullah Ayyıldız
Volkan Eryiğit
Umut Karabacak
Tayfun Şahinler
Hamza Özyurt

Antrenör: Sedat Sönmez
Yardımcı Antrenör: Sedat Kalaycı
Kaleci Hocası: Şükrü Kuduban

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor