1461 Soğuksu ses getirecek! Hedefimiz BAL ligi

1461 Soğuksuspor, 2022-2023 sezonuna merhaba dedi.

1461 Soğuksu ses getirecek! Hedefimiz BAL ligi

Trabzon 1.Amatör Küme ekiplerinden 1461 Soğuksuspor, 2022-2023 sezonuna merhaba dedi. Önceki gün Akyazı Sahası’nda yeni sezonun ilk antrenmanını gerçekleştiren Kırmızı-Lacivertli ekip, yeni sezon açılışını yaptı. Açılış törenine Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi ve 1461 Soğuksuspor Başkanı Coşkun Öztürk, TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, 1461 Soğuksuspor Asbaşkanı İbrahim Bayburt, 1461 Soğuksuspor Genel Menajeri Bayram Yol, yönetim kurulu üyeleri, 1461 Soğuksuspor Teknik Direktörü Sedat Sönmez ve futbolcular katıldı. Yeni sezonun ilk açıklamalarını yapan 1461 Soğuksuspor Asbaşkanı İbrahim Bayburt, yeni sezonun herkese hayırlı olmasını diledi. 

1461 Soğuksu ses getirecek

GÜZEL ORTAM VAR

Soğuksuspor olarak güzel bir ortam kurduklarını söyleyen Bayburt, “Arkadaşlık anlamında güzel bir camia oluşturduk. Hep dostlarımız, arkadaşlarımız var. İnşallah bu oyunculara artı olarak sahada yansıyacak. Tabi ki de hedeflerimiz var. Hedefimiz BAL Ligi’ne çıkmak. Bizim en büyük hayalimiz geçmiş dönemde de vardı 3.Lig’e çıkmak istiyoruz. 3.Lig’te takım yapıp bu güzel arkadaşlarla birlikte başarı sağlamak istiyoruz. Futbolu seviyoruz bizim doğamızda bu var. Burada ticareten ilişkilerimiz olduğu dostlarımız abilerimiz kardeşlerimiz de var. Bize büyük destek olan büyüklerimiz de var. Bu arkadaşlık ve bu ortamımızı daha samimi bir şekilde az da olsa katılımcı sağlayıp büyüteceğiz. 

1461 Soğuksu ses getirecek

ALTYAPIMIZ ÖNEMLİ

Güzel ortamlar yapacağız. Lokaller anlamında sosyal anlamda olumlu işler yapacağız. Tabiki futbol bizim olmazsa olmazımız. A takımın hedefleri var. Bizim miniklerimizi de unutmamak lazım. Ana hedef tabiki çocuklarımız. Çocuklarımızı A takıma çıkarmak bizim en önemli hedeflerimizden bir tanesi. Altyapımızdan güzel yetenekli çocuklarımız çıkacak. Bunlarda da hedefimiz tabiki de Trabzonspor’a oyuncu yetiştirmek. Türk ve Trabzon futboluna katkı sağlamak istiyoruz. Birlik ve beraberliğimiz çok önemli. Burada oyuncu kardeşlerimizin ihtiyaçlarıyla yakından ilgilenen arkadaşlarımız da var. Biz iş adamı olduğumuz için oyuncularımızla yüzde yüz mesai yapamıyoruz” dedi.  

1461 Soğuksu ses getirecek

BAYRAM YOL ŞANSIMIZ

Genel menajer Bayram Yol’un büyük bir şans olduğunu belirten Bayburt, “Burada Bayram Yol hocamız var. Diğer hocalarımız var. Takımla birebir ilgilenen yine arkadaşlarımız da var. İnşallah hayırlı ve güzel bir sezon olur. Biz de tabiki de inşallah BAL Ligi’ne çıkarız. Oradan da inşallah 3.Lig’e çıkmayı arzuluyoruz. 15-16 tane transfer yaptık. Bu sayıda transfer yapmanın bence artıları olacaktır. Bakıldığı zaman transfer ettiğimiz oyuncularımız deneyimli ve belirli bir sürede maç oynamış isimler. Sportif Direktörümüz Bayram Yol hocamız amatörde büyümüş geçmişte bakıldığı zaman Derecikspor’da BAL’a yükseldi. Erdoğduspor’u da geçmiş yıllarda BAL Ligi’ne çıkaran isim oldu. 

1461 Soğuksu ses getirecek

MOTİVASYON ÖNEMLİ

Şu anda da bizimle beraber. Hoca kadromuz olsun çok iyi isimlerle çalışıyoruz. Kulübümüz de tecrübeli bir kulüp. Bence bu sayıda transfer yapmamızın artıları olacaktır. Burada ilişkiler anlamında moral motivasyon da çok önemli. Futbol oynamak sahada en büyük etken ancak biz de destek olacağız. Biz Beşirlispor döneminde yaklaşık bu ekip bütün arkadaşlarımızla birlikte iç saha dış saha fark etmeksizin bütün maçlara giderdik. Bunu oyuncusu da görüyordu hocası da. Bunlar tabiki de moral kaynağıdır. Tribünde taraftar nasıl bir güçse bizim böyle destek vermemiz de takıma destek sağlar. Şu anda daha da güçlü bir ortam var. İnşallah kavgasız gürültüsüz bir sezon olmasını diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun inşallah” ifadelerine yer verdi. 

1461 Soğuksu ses getirecek

1461 SOĞUKSUSPOR YETİŞTİREN OLACAKTIR

Açılış törenine katılarak yönetim kurulu ve futbolcularla görüşme gerçekleştiren TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, yeni sezonun hayırlı olmasını dileyerek şunları söyledi: “Yeni sezonun 1461 Soğuksuspor kulübüne hayırlı olmasını diliyorum. Kutluyorum. Maçlara da başladıktan sonra geliriz. Tabi daha önemlisi gençlerimizin sporla birlikte geleceklerine yön tayin etmesi açısından yönetimin ve hocalarımızın verdiği destek çok çok önemli. Trabzon bildiğiniz gibi bir spor şehri, futbol şehri. Bu doğrultuda amacımız bir yönden de ekonomiye bir katkı sağlamaktır. Sadece sporcunun amatörce çalışması değil geleceğini spordan kurtarması adına çok önemli bir adım. 

1461 Soğuksu ses getirecek

CAMİAYI KUTLUYORUM

Atılan bu adımdan dolayı da öncelikle yönetim kurulu başkanı yöneticilerimi kutluyorum. Hem böyle bir hizmete talip oldular Tabi içlerinden geldiği şekilde hem veren taraf olarak bu işe girdiler. O bakımdan öncelikle tüm camiayı kutluyorum. Tabiki de spordur her zaman futbolda kazanma değil kaybetme de vardır. Önemli olan amatör olup da profesyonelce bu bilinçte olmaktır. Ama esasında da geleceğe gençlerimizin kendilerini hazırlaması olacaktır. Hepsi pırıl pırıl gençlerimiz. İnanıyorum ki  buradan çok güzel futbolcularımız da çıkacaktır. Her ligde bu bakımdan yeni sezon herkese hayırlı uğurlu olsun.” 

1461 Soğuksu ses getirecek

HEDEFİMİZ BAL LİGİ

1461 Soğuksuspor Teknik Direktörü Sedat Sönmez ise yaptığı açıklamada, “Öncelikle takımımızı baştan aşağıya yeniledik diyebiliriz. Üç aydan beri takım yapmak adına bir emek veriyoruz. Bayram yol menajerimizle birlikte 3 aydır oyuncularla görüşüyoruz. Almak istediğimiz oyuncuların yüzde 90’ını da kadromuza kattık. İstediğimiz takımı oluşturduk. Hedefimiz şampiyonluk, BAL Ligi’ne çıkmak. Kulübünde kendine göre büyük hedefleri var. Önü açık. İnşallah BAL Ligi’ne çıkarsak orada da hedef koyabilecek bir kulübümüz var. Amacımız şampiyonluk ama bunun yanında Trabzon ve Türk futboluna futbolcu kazandırmak istiyoruz. Sporun ahlakını oyuncularımıza yerleştirebilmek istiyoruz. Bunlar da bizim amaçlarımız dahilinde. İlk antrenmanımızı gerçekleştirdik. Nasıl bir takım yapalım diye öncelikle oturup konuştuk. 

1461 Soğuksu ses getirecek

KEYİF VERECEĞİZ

Agresif ve tempolu bir takım yapma düşüncemiz vardı. Oyuncularımızı da bu yönde seçtik inşallah bu sene bütün sporseverlere taraftarlara sert ve agresif bir takım izleteceğiz. Futbolu keyif veren, insanların tribüne gelip ‘Bu takımı izlemeliyiz’ diyeceği bir takım oluşturmak istiyoruz. Tecrübeli oyuncularımız var. Münür Satılmış bizimle beraber uzun yıllar profesyonel liglerde oynadı. Birçok tecrübeli oyuncumuzun yanına altyapıdan da 4-5 oyuncu kattık. Gençler ile birlikte deneyimli oyuncuları harmanladık diyebilirim. Trabzon dışında kamp yapma düşüncemiz var ancak ekonomik şartlar buna engel oluyor. Bugün bu takımı oluşturabilmek için bile çok emek verdik. Maddi zorluklar yaşadık. Bir kamp yapmak 100-150 Bin TL arasında bir maliyete denk geliyor. Biz çok istiyoruz ancak ekonomik boyutu yöneticilerimizi ilgilendiriyor. Kamp olarak 10 günlük bir çalışmamız olacak ancak 1,5-2 ay arasında bir çalışma dönemimiz olacak” dedi. 

1461 Soğuksu ses getirecek

1461 Soğuksu ses getirecek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor