1461 şanssızlığına yanıyor

Önceki hafta ligin ilk galibiyetini Beypazarı Şekerspor karşısında alan 1461 Trabzon önceki gün deplasmanda karşılaştığı Denizlispor’a mağlup olmaktan kurtaramadı. Çıkışını Denizli karşısında da sürdürmeyi hedefleyen Bordo-Mavi-Beyazlılar aldığı mağlubiye

1461 şanssızlığına yanıyor

Önceki hafta ligin ilk galibiyetini Beypazarı Şekerspor karşısında alan 1461 Trabzon önceki gün deplasmanda karşılaştığı Denizlispor’a mağlup olmaktan kurtaramadı. Çıkışını Denizli karşısında da sürdürmeyi hedefleyen Bordo-Mavi-Beyazlılar aldığı mağlubiyet moral bozdu.

1461 Trabzon’da Teknik direktörü Mustafa Akçay, rakipleri karşısında iyi mücadele etmelerine rağmen şanssız bir yenilgi aldıklarını söyledi.

 

İlk dakikalarda yediğimiz gol bizi çok etkiledi diyen 1461 Trabzon teknik direktörü Mustafa Akçay, “Adeta maça 1-0 yenik başladık. Bu gol sonrası rakip kalede gol ararken, kalemizde ikinci golü gördük. Ve buna hemen karşılık vermemize rağmen bir türlü beraberliği yakalayamadık. Sonuç olarak iyi mücadele ettiğimiz bir karşılaşmadan yenilgi ile ayrıldığımız için üzgünüz” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor