1461 iddialı: Adım adım Play Off'a...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta  ilk 5'e girme mücadelesi veren 1461 Trabzon'da Menemen Belediyespor'u 3-1 mağlup etmenin sevinci yaşanıyor.  İzmir ekibi karşısında aldığı üç puanla play-off için iddialı konuma doğru emin adımlarla ilerleyen 1461 Trabzon'u

1461 iddialı: Adım adım Play Off'a...
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta  ilk 5'e girme mücadelesi veren 1461 Trabzon'da Menemen Belediyespor'u 3-1 mağlup etmenin sevinci yaşanıyor.  İzmir ekibi karşısında aldığı üç puanla play-off için iddialı konuma doğru emin adımlarla ilerleyen 1461 Trabzon'un Teknik Patronu Hamdi Zıvalıoğlu, önemli  açıklamalar yaptı. Zıvalıoğlu, ligin ilk yarısında kulüpte birliktelik ruhu oluşturarak toplayabildikleri kadar fazla puan toplamaya çalıştıklarını söyledi.
 
Devre arasında ise takımın bu yılını ve gelecek yıllarını kurtaracak önemli transferler yapmaya çalıştıklarını ifade eden Zıvalıoğlu, "Yaptığımız transferle gücümüze güç kattık. Ligin ikinci yarısında futbol adına güzel işler yapıyor, takım olma ruhunu sahaya yansıtıyoruz. Bu da bize puan veya puanlar olarak yansıyor" dedi. 
 
Menemen Belediyespor galibiyetiyle play-off hattına girdik diyen Zıvalıoğlu; "Beni alınan sonuçlardan çok her hafta daha kaliteli oyun anlayışı sergilememiz daha mutlu ediyor. Bu anlayışımızı sezon sonuna kadar sürdürüp hedefimize ulaşmak istiyoruz. Yani bu yolun devamını Allah'ın izniyle getireceğiz. İnşallah sezon sonunda play-off'taki güçlü ekiplerden biri olacağız. Şu an adım adım play-off'a yürüyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor