1461 için son viraj

Spor Toto 2. Lig'de Play-Off Yarı Final karşılaşmasında Pendikspor'u eleyerek adını finale yazdıran 1461 Trabzon'da Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu,açıklamalarda bulundu. 25 Mayıs Pazartesi günü Alanya Oba Stadyumunda İnegölspor ile oynayacakları final m

1461 için son viraj
Spor Toto 2. Lig'de Play-Off Yarı Final karşılaşmasında Pendikspor'u eleyerek adını finale yazdıran 1461 Trabzon'da Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu,açıklamalarda bulundu. 25 Mayıs Pazartesi günü Alanya Oba Stadyumunda İnegölspor ile oynayacakları final maçına değinen Zıvalıoğlu, "Çeyrek finalde Ümraniyespor ve yarı finalde ise Pendikspor'u eleyerek bu günlere geldik" dedi.
 
Bursa temsilcisi ile oynayacakları maçta, hedeflerinin mutlak galibiyet olduğunu ifade eden Zıvalıoğlu, "Bunu başaracak güçteyiz. Taraftarlarımıza , 1461 Trabzon'u yeniden PTT 1. Lige çıkararak büyük sevinç yaşatmak istiyoruz. 1. Lig'e yükselmek için, önümüzde tek karşılaşma var. Bordo-Mavi-Beyazlı takım olarak bu engeli aşacak güce sahibiz" diye konuştu. 
 
Teknik heyet ve futbolcular olarak güvenlerinin tam olduğunu ifade eden Zıvalıoğlu, "Taraftarlarımızın da, buna inanmasını istiyoruz ve kendilerini pazartesi günü Alanya Oba Stadyumunda İnegölspor ile oynayacağımız maça bekliyoruz. Onların bize vereceği destek ile Trabzon'a şampiyonluğu getireceğiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor