1461 hedefe kilitlendi

PTT 1. Lig'e yükselme play-off ilk maçında parşembe günü Ümraniyespor'u Ahmet Suat Özyazıcı Stadında konuk edecek olan 1461 Trabzon'da Asbaşkan Nihat Demir, "Bu maçı kazanarak deplasmanda oynayacakları rövanş maçına moralli çıkmak  istiyoruz" dedi.  Demir

1461 hedefe kilitlendi
PTT 1. Lig'e yükselme play-off ilk maçında parşembe günü Ümraniyespor'u Ahmet Suat Özyazıcı Stadında konuk edecek olan 1461 Trabzon'da Asbaşkan Nihat Demir, "Bu maçı kazanarak deplasmanda oynayacakları rövanş maçına moralli çıkmak  istiyoruz" dedi. 
 
Demir, sezon başında yönetim ve takım olarak olarak play-off hedefini koyduklarını ve bu hedefi yakaladıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, "Play Off'larda istediğimiz sonuçları alıp, yeniden PTT 1. Lige çıkmak istiyoruz.  Çünkü sahada yüreğini ortaya koyarak mücadele eden oyuncularımız var" diye konuştu. 
 
Çok yetenekli bir kadroya sahip olduklarını belirten Bordo-Mavi-Beyazlı ekibin Asbaşkanı Demir, "Ligde geride kalan haftalarda aldığımız sonuçlarda bunu en iyi şekilde gösterdi. İnşallah bu seriyi Play-Off'larda da sürdürüp, hedefimize ulaşacağız" şeklinde konuştu.
 
Şehir olarak birlik, beraberlik içinde kenetlenerek yakaladığımız bu fırsatı kaçırmayalım diyen Demir, şöyle konuştu. Kenetlenirsek, motive olursak inşallah başarılı oluruz. Kazanan Trabzon olacak. Bunun için çıkmayı çok istiyoruz. İnşallah bunu Allah bize nasip eder."
 
Taraftarlarının Play-Off maçları da da kendilerini yalnız bırakmayacaklarına inandığını ifade eden Demir, "Ben maçlar hafta içi olsa da taraftarımızın yine o tribünleri dolduracağına inanıyorum.Takımlarını destekleyeceklerdir. Onların desteği ile lige yükseleceğimize inanıyoruz" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor