1461 futbol okulu çalışmalara başladı

1461 Trabzon geleceğin yıldızlarını yetiştiriyor.

1461 futbol okulu çalışmalara başladı

1461 Trabzon FK Futbol Okulu, bugün antrenörler nezaretinde yapılan ilk antrenman ile çalışmalarına başladı. Hekimoğlu Döküm Futbol Tesisleri’nde faaliyete başlayan futbol okuluna ilk gün 86 sporcu katıldı.

Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Semih Hekimoğlu, Geleceğin yıldızlarının artık 1461 Trabzon FK Futbol Okulu’ndan yetişeceğini ifade ederek, “Amacımız buradan yetişecek olan oyuncularımızı Trabzon ve Türk futboluna kazandırmak. İlk gün çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Yaklaşık 86 sporcumuz katıldı. Kayıtlarımız devam ediyor. Bu futbol okulu sürekliliği olan bir okul halinde devam edecek” dedi.

Profesyonel anlamda bir Futbol Okulu projelerinin olduğunu da kaydeden Hekimoğlu, “Başlattığımız Futbol Okulu’nda futbolun yanı sıra, sosyal aktiviteler ve eğitimler de olacak. Kısaca bir futbolcuya başarıya giden yolda yapması gerekenleri en ince ayrıntısına kadar burada öğreteceğiz. Zaten tesislerimizde buna çok müsait. Her imkanı sporcularımıza sağlayabiliyoruz. İlk gün olmasına rağmen iyi bir katılım oldu. Bu sayımız artacaktır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor