1461 Fethiye'ye bileniyor

 Geçtiğimiz haftayı bay geçtiği için maç yapmadan geçiren 1461 Trabzonspor bu hafta oynayacağı Fethiyespor karşılaşmasının hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Bordo mavili takım ilk hafta deplasmanda Kırıkkalespor’dan aldığı mağlubiyeti Fethiyespor’

1461 Fethiye'ye bileniyor

 

Geçtiğimiz haftayı bay geçtiği için maç yapmadan geçiren 1461 Trabzonspor bu hafta oynayacağı Fethiyespor karşılaşmasının hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Bordo mavili takım ilk hafta deplasmanda Kırıkkalespor’dan aldığı mağlubiyeti Fethiyespor’u yenerek unutturmak istiyor.1461 Trabzonspor’lu futbolcular idmanda gösterdikleri hırs ve mücadele ile göz dolduruyor. Oyuncuların bu istekliliği ve formuda teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Teknik Patron Mustafa Akçay ‘da  tüm güçleriyle Fethiyespor  karşılaşmana hazırlandıklarını ve bu maçı kazanmak için elerinden geleni yapacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor