1461 çıkışı devam ettirecek

 PTT 1. Lig ekiplerinden Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda Tarsus İdman Yurdu'nu 4-0 mağlup eden 1461 Trabzon'un asbaşkanı Nihat Demir, önceliklerinin PTT 1. Lig'in takımı olmak olduğunu bildirdi.   Demir, yaptığı açıklamada, Tarsus İdman Yurdu maçının ard

1461 çıkışı devam ettirecek
 PTT 1. Lig ekiplerinden Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda Tarsus İdman Yurdu'nu 4-0 mağlup eden 1461 Trabzon'un asbaşkanı Nihat Demir, önceliklerinin PTT 1. Lig'in takımı olmak olduğunu bildirdi.
 
Demir, yaptığı açıklamada, Tarsus İdman Yurdu maçının ardından ara vermeden PTT 1. Lig'de mücadele edecekleri Samsunspor maçının hazırlıklarına başladıklarını söyledi.
 
Samsunspor maçını da kazanmak istediklerini belirten Demir, "Üst üste aldığımız galibiyetlerden memnunuz. Tarsus İdman Yurdu karşısında iyi mücadele ederek, sonuca gittik ve kazanan taraf olduk. Aldığımız galibiyetlerle iyi bir hava yakaladık. Temennimiz aynı havayı devam ettirmektir” ifadelerini kullandı.
 
Demir, "Karşılaşmaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacağız. 1461 Trabzon olarak önceliğimiz bu ligin takımı olmak ve önümüzdeki zorlu Samsunspor  maçını da kazanarak, çıkışımızı devam ettirmek. Bu maçı kazanarak daha sonraki Boluspor maçına da moralli çıkmak istiyoruz. Futbolcularımız ve teknik heyetimiz bunun üstesinden gelecek kapasiteye sahiptir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor